2019 Kış Trendleri

2019 kışında raflarda nelerin yer alacağını çoktan biliyoruz. Bakalım bu kış gördüklerimiz seneye ne şekilde evrilmiş olacak ve en çok hangi trendi benimseyeceğiz.

İşte en göze çarpan 5 kış trendi!

Pofuduk Montlar

Geride bıraktığımız sezonda yavaşça göz önüne çıkmaya başlayan pofuduk/şişme montlar gelecek sezonda güçlenerek işi ele alıyor. Bu defa alışılagelmiş tarzlarından kurtulup farklı tasarım, renk ve dokularla karşımıza çıkacaklar. Soğuk kış günleri için oldukça iç ısıtan bir trend olacağı kesin.

Asai, Christian Siriano, Marta Jakubowski photo credit: Glamour

Bel Kemerleri

Oversize trendi şekil değiştiriyor. Gittikçe yaygınlaşan, salaş, dökümlü, ekstra bol silüetler bel kemerleriyle toplanıyor, sıkıştırılıyor ve büzülüyor. Yün bir kazak, ceket ya da bol bir takım birbirinden farklı kemerlerle yeniden yorumlanıyor.

Prabal Gurung, JW Anderson, Tibi

Uçuşan Kıyafetler

Formların yanı sıra dokuların trendleri de değişiyor. Yaygınlaşan kürklerden sonra sıra uçuşan görüntülerde. Söz konusu olan sadece ceket ve montlar değil aynı zamanda elbiseler, bluzlar ve gömlekler. Oldukça hacimli ve renkli tasarımlar bizleri bekliyor.

Prabal Gurung, Oscar de la Renta, Mary Katrantzou

Batik

Son sürat hayatımıza giren yeni bir trendle tanışın. Hemen hemen aklınıza gelebilecek her parçada batik desenini görmek mümkün olacak. Farklı tarz ve yorumlarla, oldukça geniş bir renk skalasına sahip batik trendi, monoton kış renklerinden sıkılanlar için güzel haber!

Area, Kim Shui, Prabal, Jonathan Cohen, Maryam Nassir Zadeh 

Ekoseler

Farklı farklı desenlerin bir arada kullanılmasına alışmışken sıra ekoselerde..Rengarenk, birden fazla çeşit ekoseyi bir arada görebileceğimiz tasarımlar kapıda. Her daim dolaplarda yerini koruyan ekose bu defa dolapların gözdesi olma peşinde.

A.W.A.K.E, Marta Jakubowski, Ashley Williams photo credit: Glamour

Püsküller

Şık etkinliklerin trendi de çoktan hazır. Püsküllü elbiseler!

Payetli, rengarenk, kısalı uzunlu, parlak, mat, her ne şekilde isterseniz bulmak mümkün. Kıyafetinize hareket katmanın yanı sıra hem şık, hem her stile uyan görüntüsüyle kurtarıcımız olmaya aday bir trend.

Valentino, Alexander McQueen, Givenchy

Seda Balatekin

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı bölümünde okuyorum. Son zamanlarda ağırlıklı olarak styling ve moda editörlüğü alanlarında çalışıyorum.

Henüz Yorum Yok

Cevap Bırak

E-Posta adresiniz yayımlanmayacak.